Qui Som

PATRIOTES PER LA DEVOLUCIÓ és un agrupament de patriotes, de tots els colors polítics, implicats i compromesos en la tasca de l’alliberament de la nostra Nació per a que torni a ser sobirana.

En un moment on ja una majoria sabem on anem, és importar parlar del com ho fem, i per això pretenem portar el concepte de la DEVOLUCIÓ de les nostres Constitucions a la Nació al centre del discurs polític.

La Devolució és l’acció de tornar una cosa a algú que ja l’havia posseït. És, per tant, l’acció de tornar a tota la Nació Catalana les seves Lleis i llibertats, que li van ser manllevades per dret de conquesta.

Aquestes lleis no les posseeix ningú, ni ningú ens les ha de tornar. És el Parlament català, com a màxima institució dipositària de la nostra sobirania, qui ha de Proclamar la plena vigència de les Constitucions de Catalunya. Això és LA DEVOLUCIÓ, l’ACCIÓ de tornar la legitimitat i la sobirania a la Nació.

La Devolució és la manera òptima de Declaració Unilateral d’Independència (DUI), entesa i acceptada internacionalment. La comunitat internacional no pot negar-se a reconèixer un Estat que ja ha existit com a tal.

De no fer-ho així, seriem uns espanyols de Catalunya, descontents amb el tracte rebut pel seu govern legítim, que secessionarien quatre províncies rebels que constituirien un nou estat. I , per tant, aquest estat DE NOVA CREACIÓ estaria renunciant a tots els drets històrics i territoris catalans que no fossin les quatre províncies esmentades.

Estaria renunciant als tractats internacionals que fixaven la frontera de la nació catalana. Estaria renunciant a tots els Tractats internacionals fronterers d’abans de 1714. Estaria renunciant al legítim dret de reclamar indemnitzacions pel tracte legal i fiscal rebut aquets 300 anys.

Per tant, en aquest moment on una majoria del nostre Parlament ha de fer una Declaració de Sobirania, reclamem no oblidin la nostra història ni l’existència de les Constitucions Catalanes.

PER AIXÒ, LA DEVOLUCIÓ DE LES CONSTITUCIONS DE CATALUNYA ÉS LA INDEPENDÈNCIA SENSE CAP RENÚNCIA.

 

VISCA LA NACIÓ CATALANA