Via fora , catalans!!!

Via fora ,

catalans!!!

Esbotzem la llei forana, volem Pàtria catalana!

Quina paraula, Pàtria, tan buidada de sentit per reis i governants eixorcs que al crit “per la pàtria” han enviat el seu poble a matar i a morir. A matar i morir pels interessos d’uns governants, que l’últim en el que pensen és en el poble que governen.

Quina paraula tan noble, i tan morta en la boca d’aquells que la pronuncien de manera borda, de manera interessada; com l’han arrossegada, com l’han fet servir per matar aquells a qui havien de defensar. Com l’han eixugat de tot el significat, convertint-la en tan sols una paraula, que qualsevol i en qualsevol moment pot emprar sense reverenciar.

Quina paraula tan buida i en canvi tan plena en boca d’un català. De la Pàtria en diem La Terra, i per ella hem lluitat, hem mort i tornem a lluitar. Quan diem Visca la Terra, sabem molt bé que no és només una paraula, son tres coses que la fan:

La pròpia terra per començar, els rius , les valls, les muntanyes i carenes, la neu , les platges i la mar. Aquest mar que ens acarona, de Brindisi fins el Cinca i de Salses a Guardamar. Continuant per la gent que l’habita , catalans que se saben catalans. I per acabar, allò que tot ho relliga, els nostres drets i llibertats, escrits en les Constitucions de Catalunya, unes lleis que el Príncep i el poble, tots dos junts es van donar. Aquesta és la nostra Terra, la Pàtria dels Catalans.

Aquestes Constitucions que un mal dia un borbó ens va arrabassar, amb mentides, traïdoria, crueltats i assassinats. Va voler eixugar la terra, hisendes senceres va furtar, i després va regar-la amb la sang dels catalans.

Però aquesta nació no s’agenolla, i la seva veu torna a alçar, i quasi sempre l’han ofegada amb més sang de catalans.

Via fora, catalans!!!

Esbotzem la llei forana, volem Pàtria catalana!

Ja no poden treure espases, ni fusells ni bombes ni tancs, tans sols poden bramar, cridar fins eixordar, però sols son paraules, el món sembla que ha canviat, ja no poden regar la terra amb el calor de la nostra sang. Ens ofeguen això si amb els impostos que ens forcen i ens amenacen amb lleis que no son nostres. Menteixen, enganyen no compleixen i traeixen, a això ja hi som avesats .

Però seguim dempeus orgullosos amb els punys ben preparats.

No tenim lleis, no tenim Príncep , el poble i la terra estan, no han pogut anorrear-nos, i bé que ho han provat.

Senyor Mas , President nostre, tan sols sou un administrador de l’estat que ens ofega. Però el nostre poble us ha triat, heu estat elegit per nosaltres el català més principal. El primer entre nosaltres però a sou de l’estat castellà.

Per elecció de la gent nostra, vos podeu triar, i al fer-ho convertir-vos en el Príncep de tots els catalans. Defensar aquesta terra de l’espoli d’un estat, que no és el nostre, un estat que és imposat.

Retorneu a les lleis que eren nostres i que per la força varen furtar.

Volem la DEVOLUCIÓ de les Constitucions de Catalunya, eren nostres, ho son i ho seran. Amb això aquesta terra tornarà a ser Pàtria dels catalans.

Trieu ser el nostre Príncep, amb el Parlament que us ha votat, en vosaltres rau la sobirania de tots els catalans. Sigueu valents , preneu força. Darrera vostre hi ha tot un poble , la nació dels catalans.

Som una nació, nosaltres decidim. Trieu i feu-ho, decidiu i allà hi serem, catalans d’esquerra i dreta, patrons, obrers i menestrals. Gent de tota mena, Patriotes Catalans .

Volem la DEVOLUCIÓ de les nostres lleis, la nostra Terra , Terra de catalans

Via fora, catalans!!!

Esbotzem la llei forana, volem Pàtria catalana!

Deixa-hi una resposta

*

captcha *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada