NEMO ME IMPUNE LACESSIT!

BARTOMEU MESTRE ……..

 

LLAÇ

S’ha de ser molt ase, molt covard, molt miserable, molt dictador i molt, però molt, botifler per prohibir per llei el símbol del rei en Jaume!
Hitler va ordenar posar l’estrella de David, ben visible, al pit dels jueus. Els volia estigmatitzar, com a col·lectiu minoritari, dins de la gran Alemanya. Bauzán no el podia imitar, perquè ha tocat amb les mans que, a les escoles, els llaços deixen prou clar on és la majoria social. El seu pànic, per tant, està més que justificat. S’ha aferrat a l’argument que les quatre barres són una arma ideològica. Té raó. Sap bé que l’exhibició de les arrels, en defensa de la llengua, la cultura i la identitat són un signe que identifica el poble que ell tant odia.

Per això, fa d’inquisidor de baixa estofa! Ell fa ideologia? No! Ca barret! (perdó per escriure ca!). Vol que les illes Balears i Pitiüses siguin el seu gran camp de concentració… per on fer-nos desfilar només amb la bandera espanyola-y-olé dels qui ens espolien fiscalment, ens ocupen, ens destrueixen el territori, ens anorreen la llengua, ens apliquen la justícia colonial…

Si vol, a la seva bandereta hi pot afegir l’àguila o l’esvàstica! Espanya, a diferència d’Itàlia, d’Alemanya i d’altres països democràtics, no té cap llei que impedeixi l’exhibició de símbols totalitaris. Però les quatre barres són tota una altra cosa. Per a Bauzán representen una cosa molt pitjor! Fan molt més mal! Sabeu com així? Senzillament, perquè són una arma carregada de poble.
ENLLAÇAU-VOS!
Enlluernau el feixistum amb la nostra dignitat al pit!
Exhibiu, ben cara alta, un símbol de coratge i de resistència!
Que no hi hagi Hitlers ni Bauzans que ens facin calar el cap!
Endarrera aquesta gent! Que tremoli l’enemic! Cap atac sense resposta
VISCA LA TERRA! MORI EL MAL GOVERN!

ambelllaç

diumenge 28/07 membres de Patriotes per la Devolució i del Memòrial1714

Deixa-hi una resposta

*

captcha *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada